Uptown Villas

Uptown Villas este situat in nordul Bucurestiului, aproape de Piata Presei Libere, intre lacul Grivita si soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti.

Aceasta zona este unica prin diversitatea caracteristicilor sale. Uptown Villas este aproape de oras dar departe de zgomotul acestuia.

Usor accesibil atat dinspre centrul orasului cat si dinspre aeroportul Otopeni, Uptown Villas  iti ofera o zona linistita si verde, aer curat fara corvoada navetei zilnice.  In definitiv, nu vrei sa te muti departe de Bucuresti, vrei doar sa scapi de zgomotul si poluarea orasului…

Uptown Villas este la doar 5 minute distanta cu masina de cel mai mare si mai vizitat centru comercial din Romania,  Baneasa Shopping City, si centrele adiacente IKEA si de bricolaj.

Vilele Uptown sunt construite fie ca unitati individuale, fie insiruite. Toate cele cincispezece vile sunt construite in jurul unui complex integrat de lacuri si piscine, formand un cartier rezidential retras, care ofera discretie si securitate dar, de asemenea, servicii exclusiviste si acces facil catre centrul orasului.

Vilele sunt inconjurate de un mediu unic amenajat cu copaci, zone verzi, alei, oferind o priveliste incantatoare asupra lacului Grivita. Locatia este ideala pentru oamenii care doresc sa traiasca intr-un loc pasnic si pentru familiile care vor un mediu atractiv si sigur in care sa-si creasca copiii.