Dobanda incepand de la 2,5% + ROBOR la 3 luni prin creditul ipotecar in lei de la Bancpost

Posted on: 11/02/2014

Secure Management impreuna cu Bancpost va invita sa descoperiti promotia credit cu cadou: credit ipotecar in lei si voucher 2000 lei cadou de cumparaturi pentru casa noua.

 

Noua ta casa iti va aduce mai multa siguranta, confort si relaxare. De ce finantarea ei ar fi altfel?

Prin creditul ipotecar de la Bancpost beneficiezi de aprobare rapida, costuri minime si un tratament personalizat, astfel incat bucuria mutarii in casa noua sa fie deplina.

 

Iata, deci ce iti propunem:

  • evaluare gratuita a imobilului (economisesti astfel 500 LEI);
  • dobanda transparenta incepand de la 2,5% + ROBOR la 3 luni, pe an, la creditele in LEI
  • comisioane reduse
  • voucher cadou* de 2.000 LEI la acordarea creditului, care sa te ajute la decorat!
  • consultanti dedicati in sucursalele Bancpost partenere;

*Voucherul este valabil exclusiv in magazinele: Altex, Media Galaxy si Elvila. Vezi regulamentul promotiei pe website Bancpost www.bancpost.ro

 

Interesat? Da-ne de veste prin intermediul reprezentantilor complexului rezidential. Un consultant dedicat Bancpost te va contacta in cel mai scurt timp si iti va oferi tot sprijinul pentru a accesa rapid si simplu finantarea de care ai nevoie.

 

Promotia este valabila in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2014.

 

Pentru mai multe detalii despre tipurile de apartamente, amplasamentul si facilitatile oferite in cadrul complexului rezidential, precum si programarea unei vizionari, Secure Management va asteapta sa contactati un reprezentant la:

- 0752 272 006 

info@secure-homes.ro

 

Exemplu de calcul: Pentru un credit ipotecar in suma de 157.500 lei pe un termen de 25 de ani cu o dobanda variabila de 4,5%, rata lunara este de 876 lei, suma totala platibila de 265.931 lei, DAE 4,71%, asigurare imobil obligatorie.

 

Dobada variabila de 4,5% a fost calculata utilizand valoarea ROBOR la 3 luni valabil la data de 29 ianuarie 2014, exemplul de calcul fiind orientativ. Pentru un calcul personalizat va rugam sa va adresati consultantilor dedicati Bancpost.