Pregatiri de casa noua

Posted on: 15/11/2013

Bucuresti, 14 noiembrie 2013

 

In perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2013 Secure Homes are o oferta speciala limitata la doua apartamente de doua camere aflate in complexul rezidential Monaco Towers.

Cele doua apartamente din oferta au fiecare suprafata utila de 57 mp. Fiecare are cate doua balcoane cu suprafata totala utila de 5,6 mp. Iar pretul unui astfel de apartament este doar de 49,999 Euro + TVA 5%.

Un aspect deosebit este dat de finisaje, apartamentele din acest complex rezidential beneficiaza de finisaje de calitate superioara: parchet triplu-stratificat, tamplarie aluminiu Schuco, aer conditionat LG, usa metalica, etc.

Monaco Towers este localizat in Berceni, in sudul Bucurestiului. Are o pozitie privilegiata prin vecinatatea cu metroul. Statia de metrou “Dimitrie Leonida” (cunoscuta inainte ca “IMGB”), parte a magistralei de metrou M2  care traverseaza orasul de la nord la sud, se afla la 200 metri de complex. De asemenea in apropiere se afla si linii de transport public de suprafata. Blocurile au spatii de parcare interioara si exterioara.

Detalii: secure-homes.ro/complex_imobiliar/monaco-towers