Secure Homes va propune creditul pe un an

Posted on: 11/02/2015

Oferta de credit pe un an se adreseaza persoanelor interesate de a achizitiona un apartament in complexul rezidential Zizin sau in Doamna Ghica Plaza.

 

Piata imobiliara isi revine incet dar sigur. Un lucru esential insa este nevoia de diversificare a ofertei nu atat in ceea ce priveste facilitatile cat in ceea ce priveste adaptarea la posibilitatile de rambursare ale clientilor.

 

“Pornind de la acest lucru ne-am gandit sa oferim un credit atipic, creditul pe un an. Este o oferta special adresata acelor cumparatori care detin finantarea necesara. Insa au nevoie de bani pentru a-si dezvolta afacerile. O astfel de oferta vine sa le ofere posibilitatea de a le avea pe ambele – usurarea activitatilor curente si posibilitatea de cumpara un apartament deosebit intr-unul din complexele rezidentiale Zizin sau Doamna Ghica Plaza. La finalul anului bilantul pozitiv va fi si in firma si pe plan personal. Ioana Moraru, Sales Coordinator.

 

In complexul rezidential Zizin, oferta curenta a Secure Management include urmatoarele tipuri de apartamente:
- doua camere;
- trei camere;
- apartament tip duplex cu trei camere;
- apartament tip duplex cu cinci camere.

 

Complexul Zizin ofera o locatie cu acces foarte usor catre centru si zona de nord. In plus este la doar 5 minute de mers pe jos de Bucuresti Mall.

 

In complexul rezidential Doamna Ghica Plaza, oferta include:
- garsoniera tip studio;
- apartamente de doua camere;
- apartamente de trei camere.
Doamna Ghica Plaza beneficiaza de o localizare optima. Este la doar trei statii distanta de Bucur Obor si permite accesul cu usurinta catre zona de birouri Floreasca-Pipera. Langa complex se afla un magazin Lidl.

 

Oferta este valabila din 15 februarie pana pe 31 decembrie 2015. In functie de volumul de cereri oferta se poate modifica iar orice modificare va aparea pe siteul secure-homes.ro