Secure Management lanseaza www.secure-homes.ro

Posted on: 04/04/2012

Fondul de investitii Secure Management a lansat un site dedicat activitatilor de promovare a portofoliului de proprietati imobiliare. Siteul poate fi accesat la adresa www.secure-homes.ro.

 

Siteul www.secure-homes.ro, este destinat publicului larg pentru a facilita consultarea cat mai detaliata a ofertei de proprietati din Bucuresti aflate in portofoliul Secure Mangement. Fiecare proiect are pagina dedicata in care vizitatorul poate sa se informeze cu usurinta asupra:

-       locatiei exacte,
-       mijloacelor de transport disponibile,
-       facilitatilor oferite de zona,
-       tipurilor de apartamente disponibile pentru inchiriere sau vanzare
-       exemplu de compartimentare plus poze

In acest moment sunt oferite trei ansambluri rezidentiale: Doamna Ghica Plaza, Linda Residence si Monaco Towers urmand ca in timp sa se adauge si altele.

Decizia in imobiliare este o decizie bine cumpanita. Prin siteul nostru vrem sa dam informatiile necesare pentru ca potentialul cumparator/ chirias sa fie cat mai lamurit inainte de a face primul pas. Selectia locatiilor si a tipurilor de apartamente a fost bine cumpanita astfel incat sa ne asiguram de satisfactia celor care se vor muta in ele” – Pavel Nedelcu, Director de Marketing

Doritorii vor gasi o oferta completa ce cuprinde de la garsoniera la apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Toate proiectele sunt finalizate iar doritorii se pot muta imediat dupa semnarea contractului.

 

Secure Management este o companie care activeaza in piata imobiliara prin finantare si management al proiectelor in zona de sud-est a Europei.